Vineyard

  » Inici

  » Qui som

  » Serveis

  » Contacte/PressupostosQui som

Som dos traductors, de nacionalitat alemanya i britànica, que vivim i treballem a Escaladei, a la comarca del Priorat. Fa més de vint anys que vivim al sud de Catalunya i, com a professors d’idiomes i després com a traductors, hem col·laborat amb moltes empreses i entitats de diferents sectors de l'industria, els serveis i l’administració. Actualment treballem, tant per a clients directes com per a agències de traducció.

Susanne Schmelzer

Susanne

Susanne Schmelzer va obtenir el Màster en Filologia Anglesa a la Universitat de Munic l'any 1987 i des d'aleshores treballa als camps de la formació d'idiomes i de la traducció. Ha viscut i treballat a Alemanya, Gran Bretanya i Espanya. Entre 2005 i 2007, va cursar el Màster en Traducció Tècnica a la Universitat Rovira i Virgili University (URV), a Tarragona.

És cofundadora de la cooperativa de serveis lingüístics SLP B2B, en la qual va treballar com a traductora professional des de la seva fundació, l'any 2002. També hi va col·laborar com a professora d'alemany i gerent de la cooperativa, a més de treballar com a traductora i intèrpret. És membre de l’APTIC (Associació Professional de Traductors i Intèrprets de Catalunya).

Descarregar currículum en pdf

Mike Holt

Mike

Mike Holt treballa com a traductor autònom des de l’any 2002, després d'obtenir el Màster de Traducció Tècnica de la Universitat Rovira i Virgili (posteriorment, va col·laborar als cursos de traducció la URV com a professor durant tres cursos).

Abans d’establir-se com a autònom va fundar, juntament amb altres socis, la cooperativa de serveis lingüístics SLP B2B, SCCL, en la qual va començar a exercir com a traductor professional.

L’any 2010, amb l'objectiu de treballar a nivell internacional, va obtenir el Diploma del Chartered Institute of Linguists del Regne Unit, amb la qualificació de merit als tres apartats de l’examen. És membre de l’APTIC (Associació Professional de Traductors i Intèrprets de Catalunya).

Descarregar currículum en pdf


This site is © Mike Holt 2010, All Rights Reserved APTIC